Tesco Akciós Újság Várpalota

Www Pannon Víz Hu – Pannon Víz Zrt. | Gyor.Imami.Hu

apple-id-telefonszám-megváltoztatása

Teljes körű ügyintézéshez szükség van a 9-jegyű felhasználó azonosítóra, amelyet a számláján megtalál.

Hibabejelentés - PANNON-VÍZ Zrt.

www pannon víz hu www www pannon víz humour www pannon víz hu berlin

Ha még nem regisztrálta magát, akkor ezt a regisztrációs felületen pár perc alatt megteheti. Kérjük, hogy a tulajdonosváltozás, illetve a víz- és csatornabekötési igény bejelentése előtt olvassa el tájékoztatónkat!

PANNON-VÍZ Zrt.

*: Ez a tevékenység a győri Önkormányzati Szolgáltatókkal Közös Ügyfélszolgálati Iroda kivételével, minden ügyfélszolgálati irodában teljesíthető.

Diszpécserszolgálat A Szolgáltató folyamatos diszpécserszolgálatot működtet. Az ügyeletes diszpécser telefonon fogadja a szolgáltatással kapcsolatos hibabejelentéseket. A hibát bejelentő ügyfél gyors pontos és szakszerű kikérdezése után a diszpécser eldönti, hogy a hibaelhárítás sürgős beavatkozást igényel-e. Sürgős beavatkozást igénylő hibák elhárítására a diszpécser a helyszínre irányítja az illetékes hibaelhárító szolgálatot. Ha a hiba elhárítása nem igényel sürgős beavatkozást, akkor a diszpécser intézkedik, hogy a hibaelhárítást a főmunkaidőben dolgozó egységek el tudják kezdeni. Számlázási információs ügyekben a diszpécserszolgálat nem illetékes, illetve a hibaelhárító vonalakon a diszpécser reklamációt, panaszt nem fogad. Kárigénnyel járó hibáknál a telefonos bejelentés alapján a diszpécser megszervezi a sürgős műszaki beavatkozást; azonban minden más jellegű reklamációt, panaszt teljes egészében írásban kell benyújtani a Szolgáltató felé. Felhasználói megkeresések fajtái Felhasználói beadvány: Olyan kérelem, megkeresés, amely a Felhasználó és a Szolgáltató között fennálló víziközmű-szolgáltatással összefüggő jogviszonyával, jogviszony létrehozásával, tartalmával, megszüntetésével összefüggő, valamint a szolgáltatás minőségére, színvonalára, a Felhasználóval kapcsolatba kerülő személyek szakmai felkészültségére, szolgálatkészségére, informáltságára, a Szolgáltató elérhetőségére, vagy az általa közölt információkra vonatkozik.

  1. 210x150 Műanyag ablak tokosztott kétszárnyú bukó–nyíló
  2. Www pannon víz hu berlin
  3. Www pannon víz hu live
  4. Www pannon víz hu video
  5. Karos spa akció
  6. Hibabejelentés - PANNON-VÍZ Zrt.
  7. Www pannon víz hu youtube
  8. Www pannon víz hu magyar
Hivatalos név (teljes név): PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 9025 Győr, Országút u. 4. Postacím: 9002 Győr 2, Pf. : 217 Központi telefonszám: (96) 522-600 Központi faxszám: (96) 310-833 Központi elektronikus levélcím: iktato @ pannon - viz. hu Ügyfélszolgálat elérhetősége: Részletes elérhetőségi információk az Ügyfélszolgálati irodák oldalon találhatók Közterületi hibák bejelentésére ingyenesen hívható zöld szám: 06 80 20 40 86 A honlap URL-je:
July 3, 2022, 6:52 pm

Sitemap | atomistic.news, 2024