Tesco Akciós Újság Várpalota

Gyermekláncfű Tea Gyuri Bácsi

apple-id-telefonszám-megváltoztatása

Biztosan hallott már a Diabess-Györgyteáról, ami évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba. Гравитационное поле защищало его от жесткого столкновения с грубой материей. Он окончательно пришел в. Это и была реальность, - и он отлично знал, что теперь последует. Ez a tea Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember szabadalma a cukorbetegség kiegészítő kezelésére. A Diabess-Györgytea gyógyszernek gyuri bácsi diabess tea minősülő, OGYI engedéllyel rendelkezőgyógyhatású termék, melynek hatásosságát népgyógyászati eredmények igazolják. Cukorbetegségre való hajlam esetén, az étrend szabályozásával elérhető egyensúlyi állapot fenntartására, és elősegítésére szolgál. A Dia-bess filteres teakeverék, bár nem minősül gyógyhatású terméknek, de összetétele és hatása teljesen megegyezik a Diabess teáéval. Filteres kiszerelésben is elérhető! A Dia-bess filteres teakeverék a Diabess-Györgytea filteres változata, tehát összetevőiben és hatóanyagában teljesen megegyezik vele. A Dia-bess filteres teakeverék 20 adagot tartalmaz, ára 2.

  1. Recipe
  2. Gyógyító pitypang: így használja a gyermekláncfüvet otthon - EgészségKalauz
  3. Melyik a legerősebb vízhajtó tea Gyuri bácsi szerint? Zöld tea vízhajtó, vízhajtó tea szívbetegeknek - HelloVidék

Recipe

A cukortea diétás, tablettás és inzulinnal kezelt betegeknek is javasolható az orvos által előírt terápia változtatása nélkül. Mit kell tudni a Gyuri bácsi cukorteáról? csökkenti a cukorbetegség számos kellemetlen tünetét orvosok ajánlásával sokezer ember fogyasztja az Országos Gyógyszerészeti Intézet engedélyével kerül forgalomba ősi családi recept alapján készül 5 magyar gyógynövény keverékéből évekkel kitolhatja a gyógyszeres/inzulinos kezelést minden cukorbeteg diéta hatásos kiegészítője fogyasztása csökkentheti a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását a népi gyógyászati hagyományok felhasználásával készül. Még a Gyuri bácsi teájánál is komplexebb összetétele van a Bihari füvesember cukorteájának, hisz ebben a gyógynövényes teakeverékben az alábbi 9 féle gyógynövény kapott helyet: Fekete áfonya ( Vaccinium myrtillus); Fehér eper ( Morus alba); Közönséges dió ( Juglans regia); Közönséges paszulybab ( Phaseolus vulgaris); Közönséges bojtorján vagy nagy bojtorján ( Arctium lappa); Közönséges boróka ( Juniperus communis); Orvosi zsálya ( Salvia officinalis); Háromszínű árvácska avagy vadárvácska ( Viola tricolor); Vérehulló fecskefű ( Chelidonium majus).

Gyógyító pitypang: így használja a gyermekláncfüvet otthon - EgészségKalauz

gyermekláncfű tea gyuri bácsi 1

Melyik a legerősebb vízhajtó tea Gyuri bácsi szerint? Zöld tea vízhajtó, vízhajtó tea szívbetegeknek - HelloVidék

  • Gyermekláncfű tea gyuri bácsi 2
  • Gyermekláncfű: sokoldalú béltisztító gyógynövény
  • Az 1 prímszám
  • Új dacia dokker van
  • Gyermekláncfű tea gyuri bácsi 10
  • 1 köbméter fa hány kg per

Ahogy elmesélte, ő is a nagyanyjától "örökölt" egy pár összetételt, tapasztalatból javított egy-kettőn. A cukorbetegség kezelése gyógynövényekkel Lassan 20 éve, hogy Gyuri bácsi összetalálkozott egy gyerekkori barátjával, aki idősebb korára cukorbeteg lett, és ekkor eszébe jutott a régi, elfelejtett recept. Kérésére adott neki a gyógyfüvekből egy pár adagra valót, amit az el is vitt, és elkezdett inni. Néhány hét múlva örömmel újságolta, hogy sokkal jobban érzi magát, alig tartja a diétát, és mégis rendben van a cukorszintje. Már a szomszédnak is adott a cukorbetegség elleni teából, úgyhogy újabb adagra volna szüksége. Néhány hónapon belül kiderült, hogy a régi recept ma is jól működik, egyre többen kezdték keresni a füvesember kiváló teáját. Hogy sok emberhez eljuthasson ez a tea, Gyuri bácsi szabadalmaztatta a cukorbetegség elleni teakeverék összetételét. Így született meg a vércukorszintet csökkentő magyar szabadalom, melyet 1999. június 3-án bejegyzett a Magyar Szabadalmi Hivatal. Azóta ez a teakeverék mind magyar, mind nemzetközi szabadalmi védettséget élvez.

July 4, 2022, 6:04 am

Sitemap | atomistic.news, 2024