Tesco Akciós Újság Várpalota

Magyar Hírlap Vélemény – Kreatív Online - Az Rtl.Hu Kampányát A Magyar Hírlap 20 Évvel Ezelőtt Megcsinálta

lottoszámok-5-ös-lotto

Egyik olvasónk írta le véleményét a 2007 október 22-én és 23-án történt budapesti kormányellenes tüntetésekről és zavargásokról. Mint ismert: október 22-én többezer radikális jobboldali tüntető az Opera felé indult azzal a szándékkal, hogy megzavarja az ott zajló állami 1956-os megemlékezést. Néhányan molotov-koktélokat dobáltak és a rendőrség pedig vízágyúk bevetésével válaszolt. Összesen 55 résztvevőt tartóztatott le a budapesti rendőrség és öten sebesültek meg. A sebesültek között egy riporter is volt, aki a Reuters-nek dolgozott. Az alábbiakban olvasónk levelét közöljük magyar fordításban, az eredeti angol szöveggel együtt. Mélyen elszomorít az a tény, hogy a mai napon Magyarország ismét a világsajtó címoldalaira került. Magyar származású emberként furcsának találom azt, hogy égő autók, könnygáz, tüntetők és rendőrök vannak az utcán egy megemlékezés idején. Mi a racionalitása annak, hogy egy nemzeti ünnepet hozunk létre, amikor immár két éve olyan mértékű konfliktust okoz, melyet világszerte közvetítenek?

Magyar Hírlap Archives - vasarnap.hu

Főszerkesztő: Christopher Adam Szerzők: Avi ben Giora, Bogdán Géza, Andy Boyer, Aszalós Sándor, Búzás Huba, Endre István Simay, Éry Balázs, Fényes István, Föld S. Péter, Garai-Édler Eszter, Georgina Bojana, Gere Gábor, Gergely Beatrix, Göllner András, Gulyás András, Hollósy Gerti, Hirschler Tamás, Ille István, Kerekes Sándor, Kertész Ákos, Kopácsi Judith, Rátesi Margit, Sebestyén Eszter, Szücs Balázs, Szukits Rezső. E-mail elérhetőség: [email protected] A KMH moderálási szabályzata. "Semmiben nem értek egyet Önnel, de mindent megteszek azért, hogy elmondhassa a véleményét. " – Voltaire A Kanadai Magyar Hírlap ennek szellemében kívánja moderálni a hozzászólásokat. A liberalizmus nem jelenti azt, hogy mindent megengedhetünk magunknak, és mindent el kell, hogy tűrjünk másoktól. Így hát – bár az oldal szellemisége alapvetően a liberalizmusból táplálkozik -, a színvonal megőrzése érdekében az alábbi moderálási szabályzatot léptetjük életbe: Moderálásra kerülnek mindazon hozzászólások, melyek – – személyeskedők, a cikk mondani valójától független argumentum ad personam, vagy argumentum ad hominem tartalmúak; – – a cikk szerzője, vagy más hozzászóló kigúnyolása, megsértése, rágalmazása, lejáratása a célja; – – nyilvánvalóan pártpropaganda tartalmú; – – egy rassz, egy nemzet, egy vallás, egy szexuális orientáció, vagy egy embercsoport ellen íródnak.

magyar hírlap vélemény

A szlovákiai magyar ifjúság is felháborodott Márki-Zay szavain Mandiner - 22. 02. 18 08:53 Külföld A Szlovákiai Magyar Ifjúsági Szövetség szerint míg ők a kettős állampolgárságért harcolnak, addig Márki-Zay levélszavazó zombiknak titulálta őket. 1 kapcsolódó hír Bevezető szöveg megjelenítése Opciók A szlovákiai magyar ifjúság is felháborodott Márki-Zay szavain Vajdaság Ma - 22. 18 09:44 Külföld A Szlovákiai Magyar Ifjúsági Szövetség szerint míg ők a kettős állampolgárságért harcolnak, addig Márki-Zay levélszavazó zombiknak titulálta őket, írja a Mandiner.

  1. Magyar Hírlap Archives | Magyar Idők
  2. Szimbólumok a karácsonyfán | Az írás tükrében
  3. Szerelmes hangjegyek video.com
  4. Magyar hírlap vélemény
  1. Esküvői frizurak vendégeknek
July 3, 2022, 7:12 pm

Sitemap | atomistic.news, 2024