Tesco Akciós Újság Várpalota

Szilveszteri Programok Borsodban

lottoszámok-5-ös-lotto

Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk! Húsvéti úti célok Jegyek

Közvetlen vízparti szállások, vízparti szállodák akciós árak, vízparti wellness szállodák akciós szállás ajánlatok

szilveszteri programok borsodban ingyen szilveszteri programok borsodban budapest

Lecserélnéd a köteleződet? Sokáig már nem gondolkodhatsz rajta - MIZU MISKOLC – Miskolci Hírek és Magazin. Minden jog fenntartva.

Forralt bor, tea és sült gesztenye várja a bulizókat, éjfélkor tűzijáték is lesz. Kazincbarcikán viszont újévköszöntőt tartanak, január 1-jén. A városban hagyományosan ezen a napon tartják meg a városi mulatságot, tűzijátékkal, utcabállal, mert tapasztalataik szerint a barcikaiak szűkebb körben szeretik ünnepelni az ó- és az újévet. Pécsett, a Bazilikában Mozart C-dúr miséjét hallgathatják meg este hat órától az érdeklődők a Bazilika Mozart Kórusa és Zenekara közreműködésével, este hét órától pedig a Hippolyt, a lakájt játsszák a Pécsi Nemzeti Színházban. A Széchenyi téren könnyedebb program várja az óév búcsúztatókat: a PMD Blues Band koncertje és a Gumizsizsi együttes szórakoztatja a kilátogatókat. Kaposvárott, a Csiky Gergely Színházban Csiky-kabaréval búcsúznak a 2007-es évtől, a Kossuth téren pedig a Zanzibár és a Best of lép fel - itt a tűzijáték mellett lézershow is köszönti az újévet. Szekszárdon, 18 órától a Béla király téren zenés évbúcsúztatót tartanak szilveszteri ízekkel, forró italokkal, virslivel és sült gesztenyével.

A karácsonyi hangulatot hagyományosan Fenyő Miki is megspékeli. Most valamelyest szakítva a tradícióval Polyák Lillát és Dévényi Tibi bácsit kérte, legyenek segítségére egy, humorral és a szintén elmaradhatatlan limbózással tűzdelt zenés-táncos est létrehozásában, szilveszterkor. 22. 45. : Művészetek Palotája, Budapest. Reneszánsz madrigálok mellett Johann Sebastian Bach orgonazenéje, Maurice Ravel zseniális kompozíciói és afro-amerikai dallamok is felcsendülnek a MüPa hangversenytermében a már hagyományosnak tekinthető óévbúcsúztatón, ahol az ütőhangszereket ezúttal is az Amadina Együttes szólaltatja meg, a záróakkordokat pedig Presser Gábor adja majd. A program különlegessége, hogy olyan művek hangjait hívják elő az est házigazdái és vendégei hangszereikből, melyek most először, és az is lehet, hogy utoljára töltik be a palota nagytermét. Nézzük, hol érdemes eltölteni ezt az estét a fővároson kívül, Pest megyében! December 30(! ) 19. Kossuth Művelődési Központ, Cegléd. Scheer Lívia és Ozsgyáni Mihály, a IV.

Kolorline - Kazincbarcika - A szilveszteri tüzijátékozás legfontosabb szabályai

  1. Borsod Abauj Zemplen megye Ünnepi - szilveszter
  2. Szilveszteri programok borsodban 2017
  3. Tommy hilfiger pullover női dresses
  4. Kifli hu webshop
  5. Yodeyma parfüm vélemények 2019
  6. Katonai aggregátor eladó ház
  7. Tök jó Zalakaroson | Zalakaros.hu
  8. Szilveszteri programok Pest megyében - Pest Megyei Hírhatár
  9. Árpád Zálogház - Árpád Zálogház Budapest
  10. Közvetlen vízparti szállások, vízparti szállodák akciós árak, vízparti wellness szállodák akciós szállás ajánlatok
2017-12-30 2017-12-31 Előszilveszteri mulatságot tartottak pénteken a Generali Arénában, ahová a Salkaházi program keretében a helyi szépkorúakat várták. A jó hangulatról az Apostol együttes és más sztárvendégek gondoskodtak. Óriási érdeklődés kísérte az eseményt, az asztalok körül szinte egyetlen hely sem maradt szabadon. Nagy sikerrel működik Miskolcon a Salkaházi Sára Program, rendezvényei között van színházi előadás, moziklub, kirándulás, batyus bál, karácsonyi ünnepség a Művészetek Házában. Apostol együttes (Fotó: MTI/ Földi Imre) December 31-én hatalmas szilveszteri bulival és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az óévet a borsodi megyeszékhely. A Szent István tér ad otthont az ingyenes rendezvénynek, ahol napjaink népszerű zenekarai mellett most a lemezlovasoké a főszerep. Este fél 9-kor indul a program a New Level Empire koncertjével, őket követi Metzker Viktória, majd 23 órától a Beatbros csapatáé a színpad. Az éjféli koccintás és a tűzijáték után Náksi Attila, a hazai "dance" műfaj meghatározó alakja keveri a lemezeket hajnali 2 óráig.

Szilveszter borsodban - Szilveszter.hu

szilveszteri programok borsodban 2019

Szilveszteri kellékek vására a belvárosban (Fotó: Vona Ildikó/ PTV) A helyi katasztrófavédők felhívják az ünneplők figyelmét, hogy aki saját szilveszteri tűzijátékot szeretne rendezni, pirotechnikai eszközöket Miskolcon a nagy áruházak parkolójában nyílt konténereknél tud beszerezni. Csütörtöktől vasárnapig a 3-as kategóriájú termékek is legálisan megvásárolhatók, azonban használni azokat csak 31-én este 6-tól másnap reggel 6 óráig lehet, betartva a használati utasítást. Petárdázni továbbra is tilos. (Fotó: Földi Imre/ MTI, Vona Ildikó/ PTV)

July 8, 2022, 7:30 am

Sitemap | atomistic.news, 2024