Tesco Akciós Újság Várpalota

Szent Gellért Hostel Székesfehérvár — Szent Gellert Hotel Szekesfehervar E

apple-id-telefonszám-megváltoztatása

Hostelhez mérten is szerintem kiemelkedik! " Papp Renátó - egyéni utazó 3 nap alapján 2 hónapja Szálláshely szolgáltatások Szent Gellért Hostel Székesfehérvár szolgáltatásai magas, 9. 4/10 értékeléssel rendelkeznek valós vendégek véleménye alapján. Parkolás, utazás Saját parkoló (5 db, zárt 1 000 Ft /éj) Internet Ingyenes vezetékes internet a közösségi terekben, Ingyenes Wifi a közösségi terekben Wellness részleg, relaxáció Napozóterasz Infraszauna ( 1 200 Ft /alkalom) Finn szauna ( 1 200 Ft /alkalom) Helyszín jellemzői Saját kerékpártároló (kamerával felügyelt), Kávézó, Kerthelyiség, Lift, Széf Gyerekbarát szolgáltatások Asztali etetőszék, Pelenkázó, Kiságy 5 éves korig a szállás ingyenes! Naponta több mint 1000 hívást fogadunk tőletek 500+ levelet válaszolunk meg naponta Megtaláljuk a legjobb ajánlatokat számodra Ha kéritek, módosítjuk a foglalásaitokat Továbbra is segítünk, ha a foglalás kapcsán kérdésed merülne fel Segítünk bármiben, csak keresd bátran ügyfélszolgálatunkat Koronavírussal kapcsolatos információk itt érhetők el A közelben 280 program található a környéken Foglalásod mellé 45 programkupont adunk ajándékba!

  1. Szent gellert hotel szekesfehervar menu
  2. Szent gellért hotel székesfehérvár
  3. Szent gellert hotel szekesfehervar
  4. Szent gellert hotel szekesfehervar 1
  5. Szent Gellért Hostel, Székesfehérvár – 2022 legfrissebb árai
  6. Szent gellert hotel szekesfehervar budapest
  7. Szent gellert hotel szekesfehervar reviews

Szent gellert hotel szekesfehervar menu

A leghasznosabb hozzászólás részletes, és segít másoknak a jobb döntéshozatalban. Kérjük, tartózkodjon a személyes, politikai, világnézeti vagy vallási megnyilvánulásoktól. A reklámjellegű tartalmakat eltávolítjuk, továbbá a szolgáltatásaival kapcsolatos ügyeket átirányítjuk vagy a partner-, vagy az ügyfélszolgálatunkhoz. Kérjük, minden nyelven kerülje a káromkodást vagy az azt sugalló, leleményes írásmódokat. Tilos mindennemű gyűlölködő, diszkrimináló, fenyegető, nyíltan szexuális vagy erőszakos tartalmú, törvénytelen tevékenységre buzdító hozzászólás vagy tartalom megosztása. Tartsa tiszteletben mások személyes adatait. A mindent megtesz, hogy elrejtse az e-mail címeket, telefonszámokat, weboldal címeket, közösségi médiás fiókokat és hasonló adatokat. A semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a kérdésekért és válaszokért. A közvetítői szerepet tölt be (hitelesítési kötelezettség nélkül), és nem szerzője a hozzászólásoknak és a válaszoknak. A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

Szent gellért hotel székesfehérvár

  1. Tamás rita férje
  2. Szent gellert hotel szekesfehervar w
  3. Jégvarázs 2 online mozicsillag zdarma

Szent gellert hotel szekesfehervar

Hostel Szent Gellért Hostel 8000 Székesfehérvár, Matyas Kiraly Krt. 1, Magyarország – Pazar helyen | Térkép A Székesfehérvár városközpontjában található Szent Gellért Hostel stílusos szálláshelye svédasztalos reggelivel, ingyenes Wi-Fi-vel, valamint díjmentes parkolási lehetőséggel várja vendégeit. Az épületben egy hangulatos kávézó is működik, az Alba Plaza bevásárlóközpont pedig közvetlenül a hostel mellett helyezkedik el. A recepció a nap 24 órájában nyitva tart. A kellemes kikapcsolódást kerti terasz szolgálja. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 70 km-re fekszik. Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 9, 7 pontra értékelték. ingyen wifi napozóterasz terasz A vendégeit szeretettel váró Szent Gellért Hostel 2014. márc. 19. óta foglalható a A legnépszerűbb szolgáltatások A szállás fénypontja Nagyszerű elhelyezkedés: a nemrég itt megszállt vendégek kiválónak találták (9, 6) Jól aludna? Ez a szállás magas értékeléseket kapott a kényelmes ágyakra. Magánparkoló a helyszínen Biztonságos foglalás Kezelje foglalásait online A személyzet beszél magyarul A megosztott tartalom legyen a szállással vagy szobákkal kapcsolatos.

Szent gellert hotel szekesfehervar 1

Szent Gellért Hostel, Székesfehérvár – 2022 legfrissebb árai

Szent gellert hotel szekesfehervar budapest

A ól A küldetése, hogy minél szélesebb belföldi szálláshely kínálattal segítse a magyarországon kikapcsolódást, felüdülést, élményt kereső utazókat. Kínálatunkban minden szálláskategória elérhető, így bárki könnyedén megtalálja a számára, illetve családja számára legideálisabb szálláshelyet és persze online azonnal le is foglalhatja. Kérdése van? Szállást foglalt nálunk? Kérdések merültek fel Önben? Nem probléma. Reggel 8:30 és este 19:30 között ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel előtt mindenképpen keresse elő e-mailes visszaigazolását, hogy az ügyintézés még gördülékenyebben és gyorsabban menjen, ügyfélszolgálatunk telefonszáma: +36 30 344 2000.

Szent gellert hotel szekesfehervar reviews

Ha jól értem, akkor ez a "folyosó végén közös fürdőt" jelenti? Válaszukat előre is köszönöm, Galambosi Anna Tisztelt Galambosi Anna! Zárt parkolónkban van egy fedett és zárható biciklitárolónk. Megválaszolva ekkor: 2020. július 14. Üdvözletem! Érdeklödni szeretnék, hogy K&h szép kártyával lehet e fizetni? A foglalásnál nincs feltüntetve, csak Visa és maestro. Köszönöm Ganz Zoltán Kedves Ganz Zoltán! Köszönjük foglalását hotelünkben! Igen a szállás összegét rendezheti készpénzzel, bankkártyával és több féle SZÉP kártyával is. Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdése van forduljon hozzánk bizalommal! Üdvözlettel, Kreil Renáta Megválaszolva ekkor: 2021. április 11. Még keresgél? Köszönjük! E-mailben értesítjük, amint a szállás válaszolt kérdésére. Mi van a közelben? az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő 16, 4 km Éttermek és kávézók Kávézó / bár Semiramis Café 0 km Étterem Nagymama Konyhája 0, 1 km A természet lágy ölén Legközelebbi reptér Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 70 km Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a szállást adó Szent Gellért Hostel közti táv időben * Minden távolságot légvonalban mérünk.

Ezek díja a szálláson fizetendő. Az, hogy hány pótágy és kiságy áll rendelkezésre, szobánként változhat. Nézze meg, hogy a választott szobában hány fő szállásolható el. A kiságyak és pótágyak elérhetőség függvényében igényelhetők. Korhatár van érvényben A bejelentkező vendég nem lehet 18 évnél fiatalabb Házi kedvencek Háziállatok nem szállásolhatók el. A koronavírus (COVID-19) miatt arra kérjük, hogy csak az úti célon érvényes helyi kormányzati útmutatásoknak megfelelve foglalja le ezt a szállást, ideértve (de nem kizárólag) az utazás céljára és a megengedett csoportlétszámra vonatkozó szabályozásokat. A koronavírus (COVID-19) terjedésének minimálisra csökkentése érdekében hozott kormányzati határozatoknak megfelelően ez a szállás további dokumentumokat kérhet el a vendégektől, hogy igazolják személyazonosságukat, útitervüket és egyéb fontos részleteket az utazással kapcsolatban olyan időszakokban, amikor a határozatok érvényben vannak. Ez a szállás a koronavírus (COVID-19) helyzetre reagálva biztonsági és egészségügyi óvintézkedéseket alkalmaz.

Hotel*** Hostel Szent Gellért Hotel A Szent Gellért Hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban helyezkedik el. Néhány perc sétával elérhetőek a város legnevezetesebb kulturális értékei, épületei, múzeumai, éppen úgy mint a szórakozási, kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségek. Központi, mégis csendes és platánokkal tarkított kertvárosias elhelyezkedése révén, a szálloda egyaránt ideális otthonául szolgál a pihenni vágyók valamint az aktív és kulturális élményeket keresők számára. Összesen 39 szobával rendelkezünk, ebből 34 db szoba a háromcsillagos kategória, melyek között megtalálhatók a standard egy- és kétágyas szobák, a családi lakosztályok, valamint a prémium kategóriás egységek. A szálloda harmadik emeletén pedig 5 db többágyas hostel szoba található közös fürdőszobával. Szent Gellért Kézműves Sörözőnkben kézműves söreinkkel, minőségi borainkkal, üdítők széles választékával, napi menü kínálattal és különleges meleg szendvicseinkkel várjuk kedves vendégeinket.

5 km Vasútállomás Házirend Bejelentkezés 14:00 - 22:00 Beszélt nyelvek Magyar, Angol, Német Elfogadott pénznemek HUF (Ft), EUR (€) Elfogadott fizetőeszközök Bankkártya, Készpénz, SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely) Elfogadott kártyatípusok Idegenforgalmi adó Az ár nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 500 Ft / fő / éj Portaszolgálat 06:00 - 22:00

July 6, 2022, 11:52 am

Sitemap | atomistic.news, 2024