Tesco Akciós Újság Várpalota

Miskolc Thai Masszázs

kiado-uj-epitesu-lakas-budapest

Ha igazi testi-lelki egyensúlyra vágyik, látogasson el a miskolci Szinvapark üzletház II. emeletén található thaimasszázs szalonunkba! 2013 áprilisában – három thai masszőrhölggyel – újranyitotta kapuit a miskolci Fehér Elefánt Thai Gyógymasszázs Szalon. A Szinvapark Üzletház II. emeletén található masszázsszalonunkba betérve igazi nyugalomszigetre lelhet, ahol kiváló masszőrök segítségével igazán exkluzív környezetben "teheti le" a válláról a mindennapok gondjait, terheit, de egyszerű pihenésre, kikapcsolódásra is tökéletes teret biztosít szalonunk Kedves Vendégünk számára. Masszőreink a legendás thaiföldi Wat-Po szerzetesrend évezredes tanításainak birtokában fogadják szeretettel Vendégeinket, és az egyéni problémákat figyelembe véve végzik a speciális thai masszázstípusokat. A THAI MASSZÁZS A thai masszázs egy több ezer éves hagyományokon alapuló ősi tradicionális masszázsfajta, melynek célja – az izmok nyújtása, nyomása, különböző mozdulatok és technikák alkalmazása által – a szabad energiaáramlás biztosítása, a fájdalmak és izom – ínszalag – ízületmerevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, "elengedett" állapot létrehozása.

  1. Thai masszázs | Miskolc
  2. Debrecen

Thai masszázs | Miskolc

Egyedi árajánlatért keressen az elérhetőségeim egyikén. Időpont egyeztetés szükséges, ajánlott legalább 1 nappal korábban bejelentkezni, de minimum 2-3 órával a kívánt időpont előtt. Munkanapokon 10:00 - 21:00, hétvégén 11:00 - 17:00 közötti időszakra tudunk időpontot egyeztetni. Kapcsolatfelvétel telefonon, SMS-ben, WhatsAppon, Viberen lehetséges. Thai masszázs Masszázs Talpmasszázs Cellulit masszázs Megbízható kivitelező cég vállalja napelemes rendszerek teljes körű ügyintézését, illetve megtervezését és felszerelését. Thai masszázs Személyi edző Tánctanár Személyszállítás Pataki Csilla vagyok, két gyermekes anyukaként, a férjem támogatásával, jelenleg mobil masszőrként végzem ezt csodálatos és számomra oly sokat adó hivatást. Első tanúsítványom 2012-ben, a Nemzetközi Masszázs Akadémián szereztem meg, mint tradicionális thai masszőr. Ekkor még csak a családban és az ismerőseim körében kamatoztattam a megszerzett tudást. Majd jöttek a gyerekek és a dolgos hétköznapok, így kicsit háttérbe szorult az az elképzelésem, hogy ezt egyszer hivatás szerűen is végezhessem a masszőrködést.

Debrecen

miskolc thai masszázs film
  • Szabinaa erotikus masszázs Miskolc
  • Csendes reflux dieta
  • IV. kerület - Újpest | Károlyi Sándor Kórház - Városi Kórház
  • Miskolc thai masszázs youtube
  • Magyar alpaka kft webaruhaz
  • Nyári élmény rajzok
  • Integrált Kerékpár Hajtómű
  • Miskolc thai masszázs 4
  • Győr-Moson-Sopron megye - Rendezvények: Programok, rendezvények, fesztiválok (2022. március 22., kedd után)

Elősegíti a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja az állóképességet. Fejleszti, tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít. A masszőr kezeit, ujjait és speciális fapálcikát használ, krémmel és olajjal masszíroz. Garra Rufa halterápia A halak az emberi bőr felső hámrétegének elhalt szöveteiből, beteges felületeiből táplálkoznak. Ez mai modern korunkban is remekül használható, például az ekcéma, pikkelysömör, akné kezelésében, vagy akár csak felesleges hámrétegek, sérülések utáni hámosodás gyorsításának, vagy éppenséggel a napon való nyári leégés utáni hámrétegfoszlás eltüntetésének segítésére. Tradicionális thai masszázs A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával a szabad energiaáramlást segíti elő. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat egyaránt használják az élettani pontok masszírozása során. Masszőreink a masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák.

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd) Vagy találj a listából thai masszőrt! Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Miskolc). Most éppen nem vállalnak munkát Megbizható Gyors munka végzés hívjon bátran. Thai masszázs Autószerelő Karosszéria lakatos Személyi edző Szociálpedagógusként fejlesztek, stresszt oldok kineziologia, kineasthetics, reflexológia eszközeivel. Thai masszázs Kineziológus Masszázs Természetgyógyász 35 éves Svéd és Thai herbalabdacs masszőr vagyok. Hívj bizalommal. Thai masszázs Masszázs Talpmasszázs Svédmasszázs Thai masszázs Szeretettel várom felfrissülni vágyó, vagy fájdalmakkal küzdő vendégeimet Budapesten a Nyugati téren található masszázs stúdióban. Több, mint 9 év tapasztalattal. Kérésre házhoz is megyek Budapesten belül. Relaxációs masszázs, Svéd masszázs ami kérhető normál és erős kivitelben, Talp- és lábmasszázs, Nyak-váll-hát terápia a problémától függően, illetve kérésre normál és erős masszázzsal. 6000 Ft-tól. Újdonság 2022 januárjától a székmasszázs, más néven menedzser masszázs (3000 Ft-tól).

July 7, 2022, 10:36 am

Sitemap | atomistic.news, 2024