Tesco Akciós Újság Várpalota

Jungle Speed Társasjáték

apple-id-telefonszám-megváltoztatása
A Jungle Speed a megfelelő reakcióképességről szól. Szétosztjuk a lapokat, amelyeken különböző ábrák szerepelnek, amelyek hasonlítanak egymáshoz. Ezeket a formákat kell jól megfigyelni, ugyanis a játékosok egyesével felcsapják lapjaikat, és ha ez a lap egyezik egy már valaki más által felfordított lap ábrájával, akkor azok, akiknél egyezés van, versenyeznek, hogy melyikük kapja el először a játéktér közepén elhelyezett totemoszlopot. A lassabb játékos büntetésből megkapja a másik fél már felfedett lapjait. Vannak nehezítő kártyák, amelyek jól megkutyulják a szabályt pl. : - mindenkinek el kell kapni az oszlopot - csak a színre figyelj innentől, ha az egyezik, mindegy milyen a forma - mindenki egyszerre fordítja a lapját és most gyorsan dönts A játékot az nyeri, akinek legelőször fogy el a paklija. Játékosok száma: 2-10 játékos Jelleg: Gyorsasági társasjáték Fejleszti: formaegyeztető és felismerő készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelést, intuitív döntési képességet, vizuális differenciálást, önellenőrzést
  1. Webáruház
  2. Felnőtteknek
  3. Partijáték - Jungle Speed - Dzsungelláz társasjáték
  4. Vásárlás: Asmodee Jungle Speed Dzsungelláz Társasjáték árak összehasonlítása, JungleSpeedDzsungelláz boltok

Webáruház

jungle speed társasjáték 1

Ragadd meg a totemet és szabadulj meg a kártyáidtól! Amint az összes elfogyott, nyertél! A Jungle Speed - Dzsungelláz társasjáték (056652) egy pörgős és jó hangulatú partyjáték, amivel kicsik és nagyok is szívesen játszanak! A doboz tartalma: 80 db kártya, 1 db totem, egy praktikus tárolózsák és egy játékszabály. Ajánlott korosztály 7 éves kortól Játékosok száma 2-10 Kiknek ajánljuk lányoknak és fiúknak Hasonló termékek 7. 190 Ft 7. 190 Ft

jungle speed társasjáték film

Felnőtteknek

Leírás A Jungle Speed fergeteges partijáték, ahol a gyorsaság és a megfigyelés számít! A játékosoknak nincs más feladatuk, mint egyezőséget keresni az egyesével felcsapott kártyák között, a nonfiguratív ábrákon nehéz kiigazodni. Néha csak egy kósza derékszög hiányzik vagy épp túl későn kapcsol az ember, hogy a kék és a zöld bizony ugyanaz, és későn csap le a méretes fatotemre… Ha pedig ez még nem volna elég, a speciális kártyák még inkább összezavarják majd a játékosokat!

Részletek A Jungle Speed Kids ötvözi az alapjáték (Jungle Speed) és a memóriajáték elemeit. A játékban 36 állatos lapka található és egy Jungle Speed totem. Az állatos lapkákon szerepel majom, elefánt, zsiráf, zebra (mindegyikből 8 db), és oroszlán (4 db). Az összes lapka képpel lefelé,,, rács"-ban vannak elhelyezve, ugyanúgy ahogy a memóriajátékok esetében szokás. A totemet a rács közepére kell helyezni. A játékosok felváltva fordítanak fel lapkákat, úgy, hogy azt mindegyik játékosnak látnia kell. Amikor az egyik felfordított lapkának párja akad (az oroszlánok nem számítanak), a játékosok versenyeznek egymással - vajon ki ragadja meg először a totemet? Az a játékos, aki a leggyorsabbnak bizonyul most nehezebb feladattal kell szembenéznie: a lapka párját kell felfordítania, szóval reménykedjünk, hogy emlékszik hol van! Ha sikerül, akkor begyűjtheti mindkét lapkát és maga elé helyezheti azokat. Ha nem a jó lapkát fordította fel, akkor,, le kell fagynia" (azaz nem érintheti meg a totemet) és a következő körig várnia kell, amíg,, kiolvad".

jungle speed társasjáték 2019

Partijáték - Jungle Speed - Dzsungelláz társasjáték

Feltétel: Új termék Fergeteges totemes partijáték, ahol a gyorsaság és a megfigyelés számít! A Jungle Speed – Dzsungelláz egyszerű szabályú, pörgős partijáték nagyobb társaságoknak is. A játékosok egymás után csapják fel kártyáikat, és ha feltűnnek egyező képek, villámgyorsan el kell ragadják az asztal közepén lévő "totemoszlopot". A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték. Ez a termék jelenleg nincs készleten! Nyomtatás Adatlap Életkor 7+ Játékosok száma 2-10 Játékidő 30 perc Játék nyelve magyar Nyelvismeret Nyelvtől független Nehézségi szint Egyszerű 30 hasonló termék: Robbanó... 110, 00 lei Fedőnevek... 116, 00 lei Gyémántvadá... 130, 00 lei Jógi 49, 00 lei Munchkin 4... 79, 00 lei MUNCHKIN 6... The Mind... 46, 00 lei Unikornisok... 115, 00 lei Trónok... 229, 00 lei Imbolygó... Buliszervíz... 145, 00 lei Cortex IQ... 72, 00 lei 43, 00 lei Munchkin... Colt... 140, 00 lei The Mind 59, 00 lei Hangoló 67, 00 lei Páros... 155, 00 lei 160, 00 lei Mágikus... Munchkin -... 99, 00 lei 120, 00 lei Agent... 109, 00 lei Activity... 89, 00 lei Halli Galli 69, 00 lei Póker... 27, 00 lei Opti Póker 13, 00 lei Jungle... Fröccs 133, 00 lei

A Jungle Speed: Dzsungelláz egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minta felismerés és a speed matching mechanizmusokra. Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) ár: 7... A Kockamanó leírása: Jungle Speed - Dzsungelláz (Bertone - 2020) ár: 7 990Ft. A Jungle Speed fergeteges partijáték, ahol a gyorsaság és a megfigyelés számít! A játékosoknak nincs más feladatuk, mint egyezőséget keresni az egyesével felcsapott kártyák között, a nonfiguratív ábrákon nehéz kiigazodni. Néha csak egy kósza derékszög hiányzik vagy épp túl későn kapcsol az ember, hogy a kék és a zöld bizony ugyanaz, és későn csap le a méretes fatotemre… Ha pedig ez még nem volna elég, a speciális kártyák még inkább összezavarják majd a játékosokat! Elég gyorsnak érzed magad? Ha igen, ez biztosan a te játékod! A Jungle Speed a gyorsaságról és megfelelő reakcióképességről szól, ahol a leglassabb mindig alulmarad.

Vásárlás: Asmodee Jungle Speed Dzsungelláz Társasjáték árak összehasonlítása, JungleSpeedDzsungelláz boltok

A Jungle Speed-ben a kitűnő megfigyelőkészségedre és gyors reflexeidre kell alapozz. Biztos kézre lesz szükséged, ami néha nehezen elérhető a nevetőgörcs közepette! A fatotem az asztal közepén áll, s arra vár, hogy a leggyorsabb reflexekkel rendelkező játékos elkapja, egyúttal megnyerve a játékot. Vásárlási információ Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így! Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 700 4230! Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs. Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra.

  1. Jungle speed társasjáték 2017
  2. Jungle Speed - Dzsungelláz társasjáték - Társasjátékvásár.hu
  3. Ügyességi társasjátékok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  4. Asmodee - Dzsungelláz - Jungle Speed társasjáték (072416) - 8.890 Ft - Interaktív társasjátékok

Legyél nagyon gyors és igazán szemfüles! Nem számít a szín, de ha az ábrák egyeznek, nyúlj a totemért mihamarabb! Fantasztikus gyorsasági játék az egész családnak, vagy baráti társaságoknak! Minden játékos saját kártyákkal rendelkezik, és az a célja, hogy ezektől minél előbb megszabaduljon. Forgassátok fel egymás után sorban a lapjaitokat, és akik előtt feltűnik két egyforma, azok az azonnali párbaj részeseivé válnak. Aki hamarabb észreveszi az egyezőséget és megragadja a totemoszlopot, megszabadul lapjaitól, a lassabb pedig alulmarad. De ne olyan hevesen, mert aki rosszkor nyúl a totemért, büntetést érdemel! Szabadulj meg elsőnek a lapjaidtól és nyerd meg Te a játékot! Mindenki ugyanolyan kártyapaklival kezd, amelyben a kártyákon különböző ábrák és színek szerepelnek. Ezeket a formákat kell majd jól figyelni, ugyanis a játékosok felváltva felfedik a paklijuk legfelső lapját, és ha az a lap egyezik egy már korábban felfedett lap ábrájával, akkor azok, akiknél egyezés van, versenyeznek, hogy melyikük kapja el először a játéktér közepén elhelyezett fabábut.

A Jungle Speed fergeteges partijáték, ahol a gyorsaság és a megfigyelés számít! A játékosoknak nincs más feladatuk, mint egyezőséget keresni az egyesével felcsapott kártyák között, a nonfiguratív ábrákon nehéz kiigazodni. Néha csak egy kósza derékszög hiányzik vagy épp túl későn kapcsol az ember, hogy a kék és a zöld bizony ugyanaz, és későn csap le a méretes fatotemre… Ha pedig ez még nem volna elég, a speciális kártyák még inkább összezavarják majd a játékosokat! Társasjátékvásá Társasjáték webáruház, több mint 1000 társasjáték egy helyen. Könnyed, átlátható társasjáték választás, nagyon pontos informálás a társasjáték szállítás minden mozzanatáról, gondos csomagolás.

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz. Hozzájárulok az e-mail címem rögzítéséhez azért, hogy kapjak értesítést, ha a termék újból rendelhető lesz.

  1. Wish átvételi pont
  2. Vileda gőztisztító vélemények
  3. Használt protektoros motoros kabát
  4. Kik kapnak olimpiai járadékot
  5. Krasznai tünde xxx.83
July 3, 2022, 7:22 pm

Sitemap | atomistic.news, 2024