Tesco Akciós Újság Várpalota

Motul Üzemanyag Stabilizáló

lottoszámok-5-ös-lotto

Adagolása:normál használat esetén a flakon tartalma 200 liter benzinhez elegendő, amennyiben más vannak lerakódások, de nincs teljesen eltömődve a rendszer, akkor dupla adagolással feloldhatók a lerakódások. A flakon felső részén a könnyebb adagolhatóság érdekében egy mércével ellátott tartály található. Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  1. Vásárlás: MOTUL Üzemanyag adalék - Árak összehasonlítása, MOTUL Üzemanyag adalék boltok, olcsó ár, akciós MOTUL Üzemanyag adalékok
  2. Benzin stabilizáló, javító adalék - Benzin adalékok - Adalék
  3. Vásárlás: Motul Stabilizer (üa. stabilizáló) adalék 250ml Üzemanyag adalék árak összehasonlítása, Motul Stabilizer üa stabilizáló adalék 250 ml boltok
  4. MOTUL STABILIZER ÜZEMANYAG STABILIZÁTOR - motorradszerviz.un
  5. R17.hu Motorgumi webáruház - Olaj és ápolás - A motorgumi specialista

Vásárlás: MOTUL Üzemanyag adalék - Árak összehasonlítása, MOTUL Üzemanyag adalék boltok, olcsó ár, akciós MOTUL Üzemanyag adalékok

Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Motul Üzemanyag Stabilizáló 250ml Mi ez? Termékleírás Használatával megelőzhető az üzemanyagból kiváló adalékanyagok okozta üzemanyag rendszer károsodás. Alkalmazása előnyös lehet téliesítés során a benzinhez megfelelő arányban adagolva, ami ezt követően konzerválja azt. A teljes üzemanyagrendszerben megakadályozza az oxidációt, így egy hosszabb indítás nélküli időszakot követően is könnyedén fog újra életre kelni a motorkerékpárunk. Az üzemanyaggal történő vegyítés után érdemes a motorunkat néhány percig járatni vagy használni annak érdekében, hogy a teljes rendszerben kialakuljon a megfelelő védelem. Fiatalabb és idősebb motorok esetén is alkalmazható. Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Benzin stabilizáló, javító adalék - Benzin adalékok - Adalék

A Motul Stabilizer 250ml egy benzinkonzerváló anyag, amely akár 24 hónapos leállás esetén is megtartja a benzin tárolhatóságát. Kifejezetten ajánlott kettő- vagy négyütemű motorkerékpárokhoz, télen nem/vagy ritkán használt autókhoz (kabrió, old timer... ) kerti gépekhez, hajómotorok. Használatával az alábbi előnyök érhetőek el: könnyű indítást a téli leállás után, a mézgásodást és lakk képződés megelőzhető, tisztán tartja a szelepeket, porlasztót, az injektort és az üzemanyag rendszer többi elemét. a karburátorban, az égéstérben és a szelepeken ne keletkezzen lerakódás. Kompatibilis mind az ólmozatlan, mind az ólmozott benzinekkel és tesztelve lett a katalizátorokkal is. Adagolása: normál használat esetén a flakon tartalma 200 liter benzinhez elegendő, amennyiben más vannak lerakódások, de nincs teljesen eltömődve a rendszer, akkor dupla adagolással feloldhatók a lerakódások. A flakon felső részén a könnyebb adagolhatóság érdekében egy mércével ellátott tartály található.

MOTUL Stabilizer 0, 25L - Freskamoto Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztató ban foglaltakat.

Vásárlás: Motul Stabilizer (üa. stabilizáló) adalék 250ml Üzemanyag adalék árak összehasonlítása, Motul Stabilizer üa stabilizáló adalék 250 ml boltok

Kenőanyagok » Egyéb olajok, adalékok Üzemanyag stabilizáló 250 ml Cikksz. : APM_UASTAB_MOT MOT108559 Részletes leírás: Üzemanyag stabilizáló adalék. 24 hónapig stabilizálja a benzint és a kétütemű keveréket. Oxigénnel szembeni védelmet biztosít. Tárolás esetén jó konzerválást biztosít. Könnyű indítás a téli leállás után. Elkerülhetővé teszi a mézgásodást és lakk képződést. Tisztán tartja a porlasztót, az injektort és az üzemanyagrendszer többi elemét. A flakon adagolóval van ellátva a könnyebb felhasználhatóság érdekében. A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős eltérés is lehetséges. Kérje ajánlatunkat!

Adalékok/Revitalizálók / Benzines rendszerhez / MOTOREX ETHANOL TREATMENT (E85 ÜZEMANYAG JAVÍTÓ) akciós 250ml Leírás Javítja minden etanollal vegyített két- és négyütemű üzemanyag tulajdonságait (pl. E10-E85). Csökkenti a fázisszétválás/szeparáció jelenségét, optimalizálja az égést, növeli az üzemanyag hatékonyságot és mérsékli a korróziót, megköti a vizet. Normál adagolás 10ml 20 liter (250ml 500 liter) üzemanyaghoz, sokkolásos adagolás 10ml 10 liter (250ml 250 liter) üzemanyaghoz.

MOTUL STABILIZER ÜZEMANYAG STABILIZÁTOR - motorradszerviz.un

  • R17.hu Motorgumi webáruház - Motul Üzemanyag Stabilizáló 250ml - A motorgumi specialista
  • Vásárlás: Motul Stabilizer (üa. stabilizáló) adalék 250ml Üzemanyag adalék árak összehasonlítása, Motul Stabilizer üa stabilizáló adalék 250 ml boltok
  • R17.hu Motorgumi webáruház - Olaj és ápolás - A motorgumi specialista
tóth gabi eucharisztikus

R17.hu Motorgumi webáruház - Olaj és ápolás - A motorgumi specialista

Használd a fejlécet: MOTORGUMIK ROBOGÓ GUMIK TÖMLŐK MOTORÁPOLÁS ÚJDONSÁGOK KIÁRUSÍTÁS A kurzorra reagálva a felirat háttere sárga színre vált. Most kattints a kis fekete nyílra. MOTORGUMIK: válaszd ki a Kategória szűrőből motorozási stílusod, majd add meg az általad keresett abroncs adatait a Méret és az Átmérő szűrőinek kitöltésével. Kattints a Keresésre és görgess lejjebb a találati listához. GYORSKERESŐ: Itt írj be Méretet (Pl. : 1207017), Gyártót (Pl. : Michelin) vagy konkrét mintázatot (Pilot Road 4). A megjelent listából azonnal ki tudod választani a legalkalmasabbat. ROBOGÓ GUMIK: válaszd ki a Kategória szűrőből motorozási stílusod, majd add meg az általad keresett abroncs adatait a Méret és az Átmérő szűrőinek kitöltésével. GYORSKERESŐ: Itt írj be Méretet (Pl. : 1306013), Gyártót (Pl. : Michelin) vagy konkrét mintázatot (Pure SC). TÖMLŐK: válaszd ki jelenleg használt külső gumid méretét. Kattints a Keresésre, majd a megjelent listából válogass a kerekedre legalkalmasabb termékek között.

cba kada utca
Segítünk!!! Ügyfélszolgálat, Üzleteink és ingyenes csomag átvételi pontok Aktuális akciók / Hírlevelek Kenőanyagokkal kapcsolatos információk Akkumulátorokra vonatkozó szavatosság és garancia Autótípus specifikus motorolaj kiválasztási segédlet - Milyen olaj kell az autómba?
A flakon adagolóval van ellátva a könnyebb felhasználhatóság érdekében. Adatok TERMÉK ÁRA A oldalon feltüntetett árak, kizárólag a webáruházban történő vásárlásra érvényesek. Kiskereskedelmi üzleteinkben az árak eltérhetnek az oldalon megadott ártól. Kenőanyag alkategóriák Adalékok Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
July 3, 2022, 7:32 pm

Sitemap | atomistic.news, 2024